Inici / Condicions d’ús

Tractament de dades

De conformitat amb allò establert a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les vostres dades personals seran incloses en el fitxer “Ciutadania” amb la finalitat de coordinació, gestió, execució i foment de programes i activitats en matèria de ciutadania. Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades del fitxer, dirigint-vos al responsable d’aquest fitxer: Ajuntament del Prat de Llobregat: pl. de la Vila, 1. CP 08820-El Prat de Llobregat.

Normativa de participació

Cal tenir en compte que per a la bona comunicació, en totes les eines socials de l’Ajuntament del Prat s’estableixen unes normes mínimes de participació, de manera que es pugui dur a terme una conversa respectuosa, tolerant i fructífera amb la ciutadania.

 

Els comentaris han de seguir els següents requisits:

1. Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema tractat.

2. Que mantinguin el respecte i el clima de concòrdia, i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.

3. Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària. L’Ajuntament només es responsabilitza dels continguts que emet a través dels seus canals. Els responsables dels perfils es reserven el dret de no publicar o esborrar qualsevol aportació que no observi aquestes indicacions mínimes.

 

Totes les aportacions que es facin durant el procés participatiu es recolliran a la plataforma digital pam.elprat.cat i es podran consultar en qualsevol moment. Durant el mes de maig, s’avaluaran totes les propostes, opinions i suggeriments que s’hagin recollit, tenint en compte els criteris següents:

  • Grau de consens en els espais de debat presencials.
  • Que no siguin contradictòries amb el programa de govern.
  • Que tinguin viabilitat tècnica i/o econòmica.
  • Que es corresponguin amb les competències municipals.