Inici / Opina / Pregunta #2

#elpratopina

El Prat és un projecte en comú i volem que hi participis.
Et semblen suficients els mecanismes de participació existents a l’Ajuntament? Quins altres mecanismes de participació proposes? Sobre quins temes creus que caldria fer processos de participació?23

altres respostes

MAITE T.

això de la participacio és una mica pervers, tot i que obligatori de fer. jo crec que participa qui vol. i el resultat és que participa molt poca gent, norrmalment.
però està molt bé que no desistiu!

carlesr

La participació hauria d’implantar-se com a hàbit democràtic en aquesta ciutat. És possible plantejar que les accions o projectes que ocupin un determinat % del pressupost necessitin la legitimitat d’un procés participatiu per configurar-se i dur-se a terme.

Si bé és veritat que en el PAM es parla de processos participatius concrets, els moments en que aquests seran o no necessaris no estan concretats.
Qui jutja si un tema interessa o preocupa a la ciutadania? Quin paràmetre defineix la generalitat d’un àmbit o la importància de la incidència sobre algun sector? Qui pot demanar que es faci un procés participatiu per algun tema concret?
Estaria bé que trobéssim la manera d’assegurar-nos que aquests processos es duen a terme quan són necessaris i que siguin útils per la ciutadania.

Juan Vecino

Tendría que participar más la gente, sobre todo los jóvenes si no nadie nos escucha

Leonor Martinez

Em semblen suficients, i està molt bé que pregunteu a la gent com feu amb aquesta web.

Josep Maria

Esta molt bè poder opinar, sugerir etc… doncs dòna certa orientació als dirigents i a tothom l`hi agrada ser escoltat, pero fer processos en excès, crec que es contraproduent,doncs es pot desviar l`atenció de temes igual de importants dels que es pregunten . Nomès es deurien de fer en casos extraòrdinaris.