Inici / Opina / Pregunta #3

#elpratopina

El Prat és un projecte en comú i volem que hi participis.
Les escoles bressol municipals apliquen un sistema de tarifació social, que fixa la quota segons la situació econòmica de cada família. Et sembla un bon sistema per aplicar-lo a altres serveis públics? A quins?16

altres respostes

francisco carmona

A tots els serveis públics em sembla bé que s’apliqui aquest sistema de tarificació

Eduardo

Como padre me parecen unas guarderias muy buenas y hay que felicitar al ayuntamiento por esto. Se podria estudiar si ese sitema de pago se hace en otras cosas pero yo no lo se.

Rocio

Me parece injusto que aunque cobres mas del minimo (que suele ser un poco mas de lo que marca el baremo) si tienes una escuela al lado pase por delante tuyo otras personas. Deberia ser preferencia la residencia . Se podrian reservar algunas plazas para no crear escuelas de exclusion social..pero no dar preferencia al baremo economico.

Carso

En aquesta línia proposo, com a altres municipis, un carnet familiar per la piscina, instal·lacions esportives… També crec que caldria considerar descomptes per les famílies nombroses. No n’hi ha cap, ni al carnet ni a la entrada, i a una família de cinc membres passar un matí a la piscina li surt molt car.

Bertran Cazorla

Em sembla un molt bon sistema, perquè ajuda les famílies més colpejades per la crisi i perquè ens permet avançar cap a un Prat més equitatiu, i, per tant, més just!

Crec que caldria aplicar-lo a tots els serveis públics on hi hagi taxes i sigui tècnicament possible. Sens dubte, es podria estendre (si no s’ha fet ja) a equipaments esportius sense massa complicació, per començar.