Inici / Opina / Pregunta #5

#elpratopina

El Prat és un projecte en comú i volem que hi participis.
La Ricarda és un equipament municipal que ha de ser un referent en temes relacionats amb la nostra identitat local i que ha de tenir un ús públic. Quins usos et semblarien més adients? Quines activitats s’hi podrien dur a terme?50

altres respostes

evarzz

Un bon us de La Ricarda seria el de una granja-escola amb residencia per persones amb discapacitat i gent gran.

Mireia L

Les activitats més adients per aquest equipament, seria realitzar una GRANJA ESCOLA- RESIDENCIA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT.

ANA F.

Sería fantàstic fer ús de La Ricarda, per poder muntar una granja-escola amb residencia, per persones amb discapacitat i gent gran. Es podría agafar el model del MAS CASADEVALL, que ès un centre per persones amb autisme a Banyoles, que compta amb tallers de ceràmica, d’espelmes, reciclatje de paper, granja d’animals i inclús un petit restaurant a on els usuaris fan les pràctiques de cuina, supervisats per un educador.
La Ricarda del Barri de la Barceloneta, degut a que està molt a la vora del municipi, i a l’hora amb contacte amb la natura, sería un espai adient i únic a tota la província de Barcelona. Podria ser un referent i model a seguir, es podría fer segons els diferents nivells d’afectació dels usuaris.

Es podria oferir a mes a mes el servei de Respir a totes les families que tinguin persones amb dependencia al seu càrrec. Així ja no caldría que marxessin del Prat cap a les Llars Mundet, estaríen al nostre municipi, al costat de les seves famílies, però fent aquest Respir tant necessari per agafar forces i continuar amb el dia a dia.

peregelabert

La Granja de la Ricarda reconstruida és un espai enorme el qual podria tenir diversos usos compatibles.

Una de les ales es podria destinar a una sala polivalents per a poder realitzar esdeveniments, concerts, celebracions organitzats per entitats de la vila sense que la gestió correspongui a cap entitat municipal com és el cas de la capsa.

Altrament trobo interessant que es pugui destinar espai a temes divulgatius

lolo

Yo creo que es un sitio ideal para montar una granja -escuela- residencia para personas con discapacidad.

12310