Inici / Opina / Pregunta #6

#elpratopina

El Prat és un projecte en comú i volem que hi participis.
L’arribada de l’L9 del metro al Prat comportarà transformacions en els hàbits dels pratencs i les pratenques i en la dinàmica de la ciutat. Quins efectes creus que pot tenir l’arribada del metro?19

altres respostes

Leonor Martinez

Ens facilita poder anar a més llocs sense agafar cotxe.

Josep Maria

Tot son efectes positius, movilitat tant per anar al treball, com per oci, com desplaçaments interurbans…. Fantàstic

Maria Ripoll

Crec que fins ara hem viscut una mica aïllats i com tots els canvis tindrà efectes positius i negatius. Però això forma part de progrés, jo ho valoro positivament perquè la connexió en tots els sentits sempre és positiva.

francisco carmona

Millora la connectivitat de la ciutat, pot inclús dinamitzar el turisme

Nuria Prat

Crec que el més important seria potenciar la intermobilitat comarcal, especialment prioritzant:
– Una ESTACIÓ CENTRAL D’AUTOBUSOS que des del Prat interconnectés la resta de poblacions de la comarca també amb l’aeroport i amb BCN.
– Que tots els RODALIES que s’aturen a Gavà (i alguns TRENS regionals) també s’aturin al Prat.
– Fer arribar la L1 del METRO a l’estació del Prat i també a la T1, per connectar-nos millor amb l’Hospital de Bellvitge i amb el centre de Barcelona (amb la L9 es triga prop d’una hora per arribar a la Pl. Catalunya de Barcelona!)
– No eliminar el bus 165 durant el mes d’agost (al menys en hores punta, perquè hi ha molta gent que treballa al centre de BCN fent jornada intensiva).
– Crear una nova línia d’autobusos PR que interconnectés les 3 estacions de la L9 del casc urbà amb la resta de la ciutat amb una freqüència de 10-15 minuts.