Inici / Opina / Pregunta #6

#elpratopina

El Prat és un projecte en comú i volem que hi participis.
L’arribada de l’L9 del metro al Prat comportarà transformacions en els hàbits dels pratencs i les pratenques i en la dinàmica de la ciutat. Quins efectes creus que pot tenir l’arribada del metro?19

altres respostes

JORGE

El metro es claramente un mecanismo que, en realidad, pasa por El Prat porque aquí tenemos el Aeropuerto.
No creo que los listillos de la Generalitat hayan pensado ni por un momento que aquí hay gente con necesidad de metro para ir a Barcelona, solamente los turistas del aeropuerto.

Muy mal, en general, pero bien, que al fin y al cabo, hay metro.

Anna M

Que venga más gente a conocer el Prat y los bares y comercios que tienen. Y nosotros poder ir Barcelona rápido. Para el Aeropuerto también va muy bien.

carlesr

Si bé és veritat que la L9 fa que la connectivitat amb barcelona (bé, de moment amb la zona universitària) sigui més fàcil i millori la qualitat del dia a dia d’alguns usuaris del transport públic el que faria falta és allargar la L1 des d’hospital de Bellvitge fins al Prat, viladecans i gavà.
Aquesta continuïtat de la L1 hagués donat com a resultat una obra més sostenible i un Prat més conectat amb el centre de Barcelona.

Deixant de banda el Metro però continuant amb el transport públic, el Prat està força ben comunicat amb Barcelona però és bastant difícil acostar-se a les ciutats veïnes del Baix Llobregat sense haver d’utilitzar el transport privat. Des del meu punt de vista es podrien fer millores substancials en aquest aspecte.

Freestate

Una chapuza para colgarse medallas. Lo que realmente contribuiria a mejorar la conectividad es la prolongacion de la L2 que estaba proyectada y sin fecha. La L9 solo resulta util a los universitarios y a los trabajadores de los poligonos. Para ir a hospitalet me resulta indiferente el metro y para el centro de barcelona el tren es mas rapido.

Juan Vecino

Está muy bien, para poder salir sin coger el coche, una mejora para el pueblo.