Inici / Notícies / Sessió de participació amb el Consell dels Infants

Sessió de participació amb el Consell dels Infants

El passat dimecres 6 d’abril va tenir lloc a Cases d’en Puig una sessió de participació amb el Consell d’Infants del Prat, en la qual es van recollir propostes d’accions per al Programa d’Acció Municipal 2016-2019. Hi van participar 16 infants (9 nens i 7 nenes) alumnes de 6è de primària i de 1er d’ESO.

Guiats per la pregunta “Com t’agradaria que fos el Prat del 2019?”, els infants van construir diversos collages amb fotografies per explicar les seves idees relacionades amb àmbits com el lleure, la convivència ciutadana o la sostenibilitat energètica. Es van recollir un total de 27 propostes.

Els objectius de la sessió amb el Consell d’Infants són donar a conèixer el procés de participació del PAM als nens i nenes de la ciutat i fer-los partícips del procés de reflexió col•lectiva sobre com millorar la ciutat, recollir les seves visions i opinions sobre com els agradaria que fos la ciutat en un futur proper i recollir propostes de millora a realitzar durant l’actual mandat del govern municipal.